ویزای ایران

اخذ ویزای(روادید) توریستی ایران برای مهمانان خارجی

جهت دریافت ویزای ایران برای دوستان خارجی و مهمانان تجاری خود با ما تماس بگیرید. آژانس مسافرتی مهر گوهر ایرانیان در سریعترین زمان و بصورت آنلاین این کار را برای شما انجام خواهد داد.

مراحل اخذ ویزای ایران

  1. تکمیل فرمهای مربوط به میهمان و میزبان
  2. دریافت ایمیل تایید مدارک از طرف آژانس مهر گوهر ایرانیان (حداکثر پس از 24 ساعت)
  3. واریز مبلغ اعلام شده در ایمیل تایید
  4. اعلام «کد دریافت ویزا» توسط آژانس مهر گوهر. (۱۰ روز کاری)
  • میهمان شما، پس از ۳ الی ۱۵ روز از ابلاغ این کد (و حداکثر ظرف ۱ ماه)، می‌تواند با در دست داشتن «کد تائیدیه ویزا» به سفارت یا کنسولگری اعلام شده مراجعه و ویزای خود را در صورت تائید نهایی وزارت امورخارجه دریافت نماید. مدت زمان الصاق ویزا در پاسپورت درخواست‌کننده، ممکن است تا ۱۵ روز کاری زمان لازم داشته باشد که این زمان با توجه به کنسولگری یا سفارت مورد نظر متفاوت بوده و کوتاه‌تر باشد.
  • در صورتی‌که مدت اقامت میهمان شما در ایران کمتر از ۱۴ روز است، پیشنهاد می‌کنیم محل اخذ ویزا را «فرودگاه امام خمینی» انتخاب نمایند.

شرایط ویزای صادر شده:

  • ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:

  • اسکن رنگی پاسپورت میهمان
  • اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  • تکمیل فرم های مشخصات میزبان و میهمان

توضیحات:

  • برای اتباع کشورهای زیر ویزای فرودگاهی صادر نمیشود:
  • آمریکا
  • انگلیس
  • کانادا
  • کلمبیا
  • اردن
  • عراق
  • افغانستان
  • پاکستان
  • هند
  • بنگلادش
  • سومالی